A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

Keresések, státuszok

Ebben a menüpontban átvevő pont kereséséhez, a Vodafone átvevő ponton igényelt javítás nyomonkövetéséhez illetve Apple készülékek zárolásának ellenőrzéséhez találsz segítséget.

 

Átvételi pont kereső

Találd meg a hozzád legközelebb eső szerviz- vagy átvevő pontot. Szűkítést hely, szolgáltatás illetve a készüléked gyártója szerint tudsz beállítani. A kiválasztott pontra kattintva jelennek meg további információk az adott üzletről és igény esetén e-mail elküldjük neked az üzlet adatait.

 

Javítás státusza

A már folyamatban lévő, Vodafone átvevő ponton javításra leadott készüléked aktuális státuszát tudod lekérdezni, valamint tájékoztató jellegű információt kapsz a várható elkészülési időről.

A lekérdezés indításához a készülék, átvevőponton történő leadásakor, SMS-ben kapott adatokra, vagy az átvételi elismervényen szereplő IMEI szám-Átvételi elismervény szám párosra lesz szükséged.

További információt a Kérdések és válaszok rész, "Hol találom az adatokat, amiket a szervizfigyelő alkalmazásba kell beírnom?" cikkjében találhatsz.

 

Find My iPhone státusz lekérdezése

Apple termékek, iOS operációs rendszer 7-es verziójától kezdve, iCloud szolgáltatás használata esetén, automatikusan aktiválódó iPhone/iPad kereső funkcióval rendelkeznek. Ez a funkció aktivációs zárat tesz a készülékre, ami a szerviz számára nem teszi lehetővé a készülék kezelését, javítását.

Amíg a Find My IPhone alkalmazás aktív, addig az általad tapasztalt probléma kezelését nem tudják kollégáink elindítani. Kérjük, szervizelés előtt ellenőrizd, ha szükséges kapcsold ki ezt a szolgáltatást.

 

Kárszám ellenőrzés

Amennyiben rendelkezel kárszámmal, de nem tudod, hogy felhasználtad-e már, érvényes-e még vagy tudni szeretnéd a kárrendezési folyamat mely státuszában van, akkor ezen keresőnkkel megkaphatod ezek az információkat.

Lépj velünk kapcsolatba